Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8621 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Boekenverkoop in bibliotheek Achel

Evenement met boekverkoop te Hamont-Achel

Delen via: of Kopieer link
De bib van Achel vierde dit jaar haar 100-jarig bestaan met een feestweek. Op 16 juni , tijdens de 40ste editie van het Dorpsfeest, opent ze opnieuw de deuren voor een grote boekenverkoop. De rode loper voor een dubbel jubileum: welkom!
Boeken zijn niet alleen gevuld met woorden; ze zijn ook gevuld met plaatsen om te bezoeken en mensen om te ontmoeten: het zijn de zinnen die je leest als je onderweg bent naar de bib van Achel.
Er beweegt heel wat in de bib, zowel voor als achter de schermen. Een nieuwe leeshoek nodigt uit op te lezen, bij te praten of om er gewoon te ‘zijn’. En ook door de collectie waait af en toe een frisse wind: een wisselcollectie met de bib van Hamont zorgt ervoor dat er regelmatig andere boeken in de kijker gezet worden.
Na het grote succes van de boekenverkoop tijdens het Dorpsfeest vorig jaar, verkoopt de bib ook dit jaar weer romans, jeugd- en informatieve boeken aan kleine prijzen. Kom dus zeker snuisteren tussen het oude(re) en ga op verkenning naar het nieuwe in bib: een boekenparel win-win!
En voor wie de expo naar aanleiding van 100 jaar bib Achel nog niet bezocht: ze is nog te bezichtigen tot na het Dorpsfeest.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Michielsplein 3
3930 Hamont-Achel

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

Bibliotheek Hamont-Achel
011/510502

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator