Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8591 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Aalst Stript - Strips en stripcuriosa

Stripboekenbeurs te Aalst

Delen via: of Kopieer link
Welkom bij Aalst Stript, een gezellige stripbeurs waar je uitsluitend strips en stripcuriosa kan kopen en verkopen. Voor stripfanaten van alle leeftijden.

Tijdens speciale signeersessies kun je getalenteerde binnen- en buitenlandse striptekenaars en cartoonisten ontmoeten. Mario De Koninck, Marc Verhaegen, Ralph Dikmans (NL), Demets Xavier, Tom Huybrechts, Staf Sunaert,... zullen aanwezig zijn om hun fans te ontmoeten en hun meesterwerken te signeren.

Of je nu een doorgewinterde stripliefhebber bent of net begint in de wereld van strips, deze dag belooft plezier en ontdekkingen voor iedereen.

Kom en mis deze kans niet om je collectie uit te breiden, unieke stripcuriosa te vinden en te genieten van een dag vol strips en plezier.

De beurs vindt plaats in de prachtige gebouwen van het Lyceum in Aalst, met maar liefst 3 prachtige zalen, waaronder de schitterend gerenoveerde danszaal "Gillade".

Ingang via Louis D'Haeseleerstraat 50, 9300 AALST.

Je kan onze beurs gemakkelijk bereiken door de parkeerroute HOUTMARKT te volgen !

Dit evenement bevindt zich midden in het hart van Aalst. Bovendien kun je dit jaar ook weer genieten van een lekker STRIPBIERTJE in onze "stille genietershoek". Tot dan!

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Louis D'Haeseleerstraat 50
9300 Aalst

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Deze stripbeurs vindt plaats sinds ongeveer 2011.

Organisatie en contact

soetinck.bart@gmail.com

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator