Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8537 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Gezellige boekenmarkt

Tweedehandsboekenmarkt te Aalst

Delen via: of Kopieer link
Op zaterdag 9 september 2023 van 10:00 tot 16:00 uur organiseert Utopia, in samenwerking met Forum Aalst Historiek, een tweedehandsmarkt met boeken, postkaarten, affiches en meer. Deze gezellige boekenmarkt vindt niet plaats langs de Dender zoals in Parijs aan de Seine, maar op de Graanmarkt en het Utopiaplein.

Iedereen is van harte welkom om te komen flaneren en te snuffelen op de meest sfeervolle boekenmarkt van Aalst en omgeving. De bibliotheek "Utopia" zelf zal ook aanwezig zijn met een ruime selectie van afgeprijsde boeken voor slechts 1 EUR per stuk.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Utopia 1
9300 Aalst

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

De inschrijvingen voor standhouders waren mogelijk vanaf zaterdag 1 juli 2023, en op dit moment zijn alle beschikbare plaatsen al volzet. Als je interesse hebt, kun je je nog steeds inschrijven voor de wachtlijst, aangezien er misschien nog mensen zullen afhaken.

Organisatie en contact

info@utopia-aalst.be
053 72 38 51

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator