Facebook
Twitter

Boekenverkoop Grote koopjes uit de bib

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Ieder jaar organiseert de bibliotheek een verkoop van afgevoerde boeken, cd’s en dvd’s. Kom langs, ga op schattenjacht en koop je materialen voor een prikje! Duizenden boeken, cd’s en dvd’s voor kinderen, tieners en volwassenen wachten op een nieuwe eigenaar. Voor de luttele prijs van 1 EUR per stuk kunnen ze van jou zijn.
Voor 10 UiITPAS-punten kan je 5 gratis materialen kiezen, dus breng je UiTPAS zeker mee! Elke bezoeker kan maximum 1 keer 10 UiTPASpunten inruilen. Betalen kan dit jaar trouwens ook met bancontact.
Zaterdag 30 september is het ook de Dag van de klant. Iedereen die een bezoek brengt aan de bib of een filiaal voordat hij of zij naar de grote verkoop trekt, krijgt nog een kleine verrassing.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 1015608 boeken van 5304 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Zwarte Zusterstraat 17b
Aalst

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek Aalst
Molenstraat 51 - 9300 Aalst
Tel. 053 72 38 51 - bibliotheek@aalst.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2022 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken