Boekenverkoop Achel dorpsfeest boekenmarkt verkoop boeken

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Achel

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Tijdens het dorpsfeest van Achel vindt o.a. een boekenmarkt plaats!

Midden juni is het weer zover. Na de hoogmis om 09.30 uur in de parochiekerk in Achel-centrum, trekt vanaf 10.30 uur de St. Antoniusprocessie door de straten. Aansluitend vindt er in het verkeersvrije centrum het jaarlijkse dorpsfeest plaats waar je kan genieten van leuke optredens, attracties en activiteiten. Voor jong en oud is er animatie voorzien, alsook gezellige terrasjes met fijne muziek.

Voor het 37ste dorpsfeest mag je rekenen op weer een heleboel plezier. Zo is er een grote crea-, hobby- en kunsthappening in en rond het Michielshof, kan je in het Grevenbroekmuseum naar een tentoonstelling gaan, is er een braderie-, rommel- en boekenmarkt. Tal van plaatselijke verenigingen bieden er toffe dingen aan. Daarenboven is er muziek en dans voorzien, is er ‘circusanimatie’ van Showman & Co en kunnen de kinderen zich uitleven op de paardenmolen, bungee trampoline, klimmuur en nog veel meer. Ook zal de vrijwillige brandweer aanwezig zijn.

Het dorpsfeest wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke horeca die zorgen voor gezellige terrasjes tot in de vroege uurtjes. Kom jij ook?

Praktische info boekenverkoop

Adres
Dorpsstraat 2
Achel

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

V.V.V. Hamont-Achel


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken