Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8672 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Boekenmarkt tijdens dorpsfeest

Tweedehandsboekenmarkt te Achel

Delen via: of Kopieer link

Tijdens het dorpsfeest van Achel vindt o.a. een boekenmarkt plaats!

Midden juni is het weer zover. Na de hoogmis om 09.30 uur in de parochiekerk in Achel-centrum, trekt vanaf 10.30 uur de St. Antoniusprocessie door de straten. Aansluitend vindt er in het verkeersvrije centrum het jaarlijkse dorpsfeest plaats waar je kan genieten van leuke optredens, attracties en activiteiten. Voor jong en oud is er animatie voorzien, alsook gezellige terrasjes met fijne muziek.

Voor het 37ste dorpsfeest mag je rekenen op weer een heleboel plezier. Zo is er een grote crea-, hobby- en kunsthappening in en rond het Michielshof, kan je in het Grevenbroekmuseum naar een tentoonstelling gaan, is er een braderie-, rommel- en boekenmarkt. Tal van plaatselijke verenigingen bieden er toffe dingen aan. Daarenboven is er muziek en dans voorzien, is er ‘circusanimatie’ van Showman & Co en kunnen de kinderen zich uitleven op de paardenmolen, bungee trampoline, klimmuur en nog veel meer. Ook zal de vrijwillige brandweer aanwezig zijn.

Het dorpsfeest wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke horeca die zorgen voor gezellige terrasjes tot in de vroege uurtjes. Kom jij ook?

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Dorpsstraat 2
3930 Achel

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

V.V.V. Hamont-Achel

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator