Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Bibliotheekverkoop tvv hulpfonds Nepal

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De Openbare Bibliotheek van Alken biedt een ruime collectie die voortdurend aangevuld wordt met de laatste nieuwe materialen. Om plaats te maken voor deze nieuwe materialen worden er regelmatig boeken afgevoerd. Ook een zeer grote collectie jeugdboeken van onze 2 deelgemeenten die ondertussen gesloten zijn.Ben je op zoek naar vakantielectuur, haal je graag wat boeken in huis voor je (klein)kinderen of hou je gewoon van boeken? Kom dan zeker eens snuisteren in het enorme aanbod!De boeken worden aangeboden aan de democratische prijs van € 0,50 per boek. De opbrengst van de boekenverkoop gaat integraal naar het hulpfonds voor Nepal.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 506379 boeken van 3515 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Laagdorp 29
Alken

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Openbare Bibliotheek Alken
Papenakkerstraat 5
3570 Alken
Info.alken@bibliotheek.be
Tel. 011/59.06.60


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken