Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8591 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

ABC-markt - Antiek, Boeken, Brocante & Curiosa

Tweedehandsboekenmarkt te Antwerpen

Delen via: of Kopieer link
CORONA UPDATE ORGANISATOR: DEZE MARKTEN GAAN WEER DOOR!

Een bescheiden maandelijkse tweedehands boekenmarkt met professionele en niet professionele verkopers.

Tijdens de wintermaanden en bij slecht weer gaat de beurs binnen door. Er zijn dan maximum een achttal standhouders. In de zomermaanden gaat de markt buiten op het pleintje door als het goed weer is. Er is buiten plaats voor wat meer standhouders.

Van de organisator: "Boeken op het pleintje heet voortaan ABC-markt, wat staat voor Antiek, Boeken, Brocante en Curiosa. De hoofdzaak blijft nog wel boeken, maar om het geheel wat attractiever te maken breiden wij uit.Openlucht markt met professionele en niet-professionele verkopers bij mooi weer. Tijdens de wintermaanden (en bij slecht weer) gaat de beurs binnen door in ons historisch pand Den Beulebak."

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Sint-Nicolaasplaats 10
2000 Antwerpen

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Je huis puilt uit van de boeken, beeldjes, koekendozen, oude postkaarten, sigarenbanden of snuisterijen allerhande? Je hebt de ruimte voor iets anders nodig of je wil een deel van je centen terug? Of je wil gewoon de sfeer eens opsnuiven? Dan word je toch ook standhouder op onze gezellige ABC-markt!

Tafels en stoelen zijn voorzien, je moet dus alleen maar je koopwaar meebrengen. Standgeld 7,50 EUR per tafel, inclusief royaal ontbijt (onder voorbehoud van de corona maatregelen)

Organisatie en contact

E-mail: afa@skynet.be
Telefoon: 03/226.40.68 (kantooruren)!

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator