Facebook
Twitter

Boekenverkoop ABC-markt - Antiek, Boeken, Brocante & Curiosa

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Antwerpen

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

CORONA UPDATE ORGANISATOR: DEZE MARKTEN GAAN WEER DOOR!

Een bescheiden maandelijkse tweedehands boekenmarkt met professionele en niet professionele verkopers.

Tijdens de wintermaanden en bij slecht weer gaat de beurs binnen door. Er zijn dan maximum een achttal standhouders. In de zomermaanden gaat de markt buiten op het pleintje door als het goed weer is. Er is buiten plaats voor wat meer standhouders.

Van de organisator: "Boeken op het pleintje heet voortaan ABC-markt, wat staat voor Antiek, Boeken, Brocante en Curiosa. De hoofdzaak blijft nog wel boeken, maar om het geheel wat attractiever te maken breiden wij uit.Openlucht markt met professionele en niet-professionele verkopers bij mooi weer. Tijdens de wintermaanden (en bij slecht weer) gaat de beurs binnen door in ons historisch pand Den Beulebak."

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 1036982 boeken van 5702 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Sint-Nicolaasplaats 10
Antwerpen

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Je huis puilt uit van de boeken, beeldjes, koekendozen, oude postkaarten, sigarenbanden of snuisterijen allerhande? Je hebt de ruimte voor iets anders nodig of je wil een deel van je centen terug? Of je wil gewoon de sfeer eens opsnuiven? Dan word je toch ook standhouder op onze gezellige ABC-markt!

Tafels en stoelen zijn voorzien, je moet dus alleen maar je koopwaar meebrengen. Standgeld 7,50 EUR per tafel, inclusief royaal ontbijt (onder voorbehoud van de corona maatregelen)

<br/>Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

E-mail: afa@skynet.be
Telefoon: 03/226.40.68 (kantooruren)!


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2022 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken