Boekenverkoop Antwerpen de markies stockverkoop 1479825187

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Naar 'aloude' traditie organiseren we ook dit jaar weer een stockverkoop van boeken in het Zuiderpershuis. Je kan er terecht voor meer dan 25.000 boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen: literatuur, kunst, geschiedenis, thrillers, psychologie, wetenschap, filosofie, kinder- en jeugdboeken, fotoboeken, sint- en kerstboeken, esoterie en spiritualiteit, Engelstalige literatuur en non-fictie, architectuur, romantische verhalen...

Spring zeker eens binnen om jezelf te verwennen, met één boek of een hele stapel literatuur, maar altijd aan hele leuke prijzen! De stockverkoop is ook ideaal voor sinterklaas- en eindejaarscadeautjes!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Waalsekaai 14
Antwerpen

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken