Boekenverkoop Antwerpen international art book fair

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Antwerpen

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen organiseert sinds 2014 een internationale kunstboekenbeurs. Deze beurs is ondertussen een echte must geworden voor de liefhebbers van avant-garde materiaal en kunstenaarsuitgaven, tentoonstellingscatalogi, kunstboeken, kunsttijdschriften en aanverwant drukwerk.

In haar statige ruimten in het centrum van Antwerpen bieden meer dan 70 standhouders uit België, Nederland, Duitsland en Frankrijk hun kunstboeken, kunstenaarsboeken, fotoboeken, tentoonstellings catalogi, tijdschriften en ander artistiek drukwerk aan.

De beurs richt zich niet enkel op verzamelaars van tweedehands en antiquarische publicaties maar ook op liefhebbers van hedendaagse kunstenaarsboeken. Beeldende kunstenaars en kunststudenten stellen er hun materiaal voor. Die interactie tussen oud en nieuw en de mix van antiquarisch en avant-gardistisch, geeft de Antwerp Academy Art Book Fair haar unieke profiel en maakt haar tot een must voor elke kunst- en boekenliefhebber.

Deze vierde editie (2017) profileert zich op een nieuwe manier: vanaf nu vormen hedendaagse uitgevers, kunstenaars en kunstenaarsorganisaties letterlijk de ‘kern’ van het parcours (PRESENT). Zij presenteren hun publicaties in de centraal gelegen Wintertuin waar ook performances en interventies plaatsvinden. PRESENT wordt gecureerd door Katrin Kamrau (malenki.net) en Welmer Keesmaat (Tique).

Daarrond weeft zich het netwerk van gespecialiseerde antiquaren (PAST) die hun verleidelijke waren uitstallen in de sfeervolle zalen en gangen van de Academie. PAST is georganiseerd door Hugo Draulans en Stephan Peleman.

Books in Belgium oordeelt: indrukwekkende lijst deelnemers! Ga erheen, be amazed, praat met mensen, duik in boeken.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Venusstraat 34
Antwerpen

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:


Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2018 - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken