Boekenverkoop Begijnendijk verkoop boeken

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Met de verhuis naar de nieuwe bibliotheek hebben de medewerkers van de bibliotheek een aantal boeken, dvd’s en cd’s afgevoerd. Daarom werd beslist deze eind november 2018 te verkopen tijdens een grote boekenverkoop. Alle romans, informatieve boeken, dvd’s, cd’s, prentenboeken, strips en jeugdboeken die de medewerkers van de bibliotheek niet langer nodig hebben, worden aan een zacht prijsje verkocht. Zo mag alles de deur uit aan € 0,50 per stuk, behalve de informatieve boeken voor volwassenen. Hiervoor wordt € 1,00 per stuk gevraagd.

Mis de grote boekenverkoop niet! Deze vindt plaats op zaterdag 24 november 2018 van 9.00 tot 12.00 u en woensdag 28 november 2018 van 13.00 tot 19.00 u in de oude bibliotheek, Kleinesteenweg 4 te Begijnendijk. Wil je jouw boekenkast uitbreiden? Of heb je leuke knutsel- en interieurideetjes met oude boeken, cd-schijfjes of dvd-doosjes? Ga dan zeker eens rommelen in het aanbod.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Kleinesteenweg 4
Begijnendijk

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

bibliotheek@begijnendijk.be 016 53 64 61


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken