Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8621 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Grote Boekenmarkt Beveren

Tweedehandsboekenmarkt te Beveren

Delen via: of Kopieer link
De Boekenmarkt van de Heemkundige Kring is een uitstekende gelegenheid om je boeken te verkopen, vooral als je oude boeken hebt die je niet meer leest. Hier zijn een paar redenen waarom je zou overwegen om deel te nemen:

- Unieke Locatie: De boekenmarkt vindt plaats in de schaduw van het prachtige kasteel Hof ter Welle in Beveren. Dit maakt het een bijzondere plek om je boeken aan te bieden.
Lokaal Publiek: De markt ligt op wandelafstand van het centrum van Beveren, de bushalte A.Z. Nikolaas en op 10 minuten lopen vanaf het station van Beveren. Hierdoor bereik je een lokaal publiek dat geïnteresseerd is in boeken.

- Gezellige Sfeer: De Boekenmarkt van de Heemkundige Kring biedt een unieke sfeer waar boekenliefhebbers samenkomen. Je kunt niet alleen boeken verkopen, maar ook genieten van een heerlijk Bevers biertje en/of een verfrissend versgemaakt hoeve-ijsje.

-Heemkundige Interesse: De Heemkundige Kring bestudeert het historisch verleden van Beveren en verzamelt erfgoed. Dit trekt mensen aan die geïnteresseerd zijn in lokale geschiedenis en cultuur.

Kortom, als je oude boeken hebt die je wilt verkopen en je wilt deelnemen aan een gezellige markt met een lokaal publiek, is de Boekenmarkt van de Heemkundige Kring een uitstekende keuze! 📚📖

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Anna Piersfreef 2
9120 Beveren

Volgende data

 • (2024) Zon 04 augustus van 10u00 tot 18u00
 • Info voor verkopers

  Plaatsen reserveren kan via deze link: www.your-tickets.be/events/Boekenmarkt2024

  Openlucht boekenmarkt met verkoop van nieuwe en oude boeken.. Het is niet toegestaan om iets anders dan boeken te verkopen.
  Deze boekenmarkt is gratis voor het publiek, maar standhouders moeten op voorhand inschrijven.

  Opstellen van de boekenmarkt is tussen 8u en 9u30 - afbraak vanaf 18u.
  De organisator van de boekenmarkt zal u bij aankomst een plaats geven.
  Standhouders zijn vrij om in de gereserveerde ruimte eigen tafels, stoelen, partytent of paraplu te plaatsen maar er kunnen ook tafels en stoelen gereserveerd worden.

  Er zal een drankpunt en eetkraam voorzien worden door de Heemkundige Kring. Toiletten zijn aanwezig in het Erfgoedmuseum Hof ter Welle.

  Wanneer er aanhoudende en hevige regen voorspeld wordt, behoudt de organisatie zich het recht om het aantal meters per standhouder te reduceren zodat er zoveel mogelijk standhouders een binnenplaats kunnen krijgen.

  Gereserveerde plaatsen, stoelen en tafels worden niet terugbetaald.

  Organisatie en contact

  Hertogelijke Heemkundige Kring het Land van Beveren vzw
  GSM 0478 33 59 05 ENKEL NA KANTOORUREN!!!

  Geschiedenis van het evenement

  Geen info opgegeven door organisator