Boekenverkoop Borgloon boekenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Borgloon

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Ook dit jaar houdt de bibliotheek van Borgloon een boekenmarkt! Op zondag 09/09/18 van 13u tot 18u kan je hier terecht met al jouw boeken, tijdschriften, strips, prentkaarten, CD's, Dvd's, en games.

Wij zorgen voor marktkraampjes en vouwstoelen. Elke marktkraam is voorzien van een houten tafel en een dakzeil = 4m x 1,20m. Voor de inschrijving en het reserveren van een marktkraam betaal je 25 euro. Ben je effectief als verkoper aanwezig dan krijg je 20 euro terug + 3 drankbonnetjes om in de aanpalende horecazaken te gebruiken.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Speelhof 15
Borgloon

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Inschrijven kan: - telefonisch: 012 74 27 39 - via mail: bibliotheek@borgloon.be - in onze bib: Speelhof 15 in Borgloon -> tijdens de openingsuren. De betaling gebeurt op voorhand cash of via overschrijving. Voor bezoekers is de boekenmarkt uiteraard gratis.


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bel naar 012 74 27 39 bibliotheek@borgloon.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2018 - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken