Boekenverkoop Borgloon boekenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Borgloon

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De jaarlijkse boekenmarkt vindt voor de 3de keer plaats in het centrum van Borgloon. Kom kuieren langs 40 standen en geniet van de gezellige randanimatie voor groot en klein. Wie weet, vind je in één van de standen wel superleuke boeken voor je (klein)kinderen of net dat lang gezochte item om je collectie te vervolledigen. Of mogelijks toffe lectuur om tijdens je verlof te verslinden. Zit je boekenkast overvol en ben je dringend aan nieuwe opbergruimte toe? Dan is deelnemen aan de boekenmarkt voor jou de ideale oplossing. Tevens bezorg je zo jouw boeken, strips, LP's, CD's, DVD's en prentkaarten een tweede thuis. Zowel particulieren, als marktkramers kunnen een stand reserveren. De bibliotheek houdt eveneens een grote opruimactie en biedt dit alles op de boekenmarkt voor een prikje te koop aan. De bibliotheek zet tijdens de duur van de boekenmarkt tevens haar deuren open.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Speelhof 15
Borgloon

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Er worden overdekte marktkramen met tafel voorzien (afmeting tafel 4m x 1,20m). Waarborg kraam: € 25,00 Bij deelname: teruggave van € 20,00 + 3 drankbonnen die in de tavernes op het plein kunnen ingewisseld worden. Bij niet-deelname wordt de waarborg volledig ingehouden. Reservatie van de stand is definitief na betaling van de waarborg. Opbouwen stand vanaf 11u. Bereikbaar met de wagen.


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek Borgloon 012 74 27 39 bibliotheek@borgloon.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken