Boekenverkoop Borgloon boekenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Borgloon

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Ben jij nog op zoek naar leuke (kinder)boeken en stripverhalen of ontbreekt nog net die ene CD of DVD in je eigen collectie? Geen nood, kom naar de boekenmarkt in het centrum van Borgloon en kuier gezellig langs de verschillende standhouders. Ook de bib houdt deze editie weer een grote opruimactie, alles zal te koop aangeboden worden voor een prikje! Om de sfeer extra gezellig te maken, zorgt de bibliotheek voor de nodige randanimatie voor groot en klein.

De markt is gratis te bezoeken.

Vindt plaats sinds 2017.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Speelhof 15
Borgloon

Volgende data
(2018) Sun 9 september van 13u00 tot 18u00


Info voor marktkramers:

De bib voorzit dit jaar ook weer kraampjes (tafels met een afdakje) voor alle standhouders. Voorwaarde is dat er vooraf ingeschreven wordt. Inschrijven kan via mail (bibliotheek@borgloon.be) of telefonisch (012 74 27 39). Een waarborg van 25 euro wordt gevraagd bij inschrijving.


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek Borgloon Speelhof 15 - 3840 Borgloon bibliotheek@borgloon.be 012 74 27 39 Facebook: bibborgloon


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2018 - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken