Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Bibliotheekverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

\"Naar aanleiding van de verbouwingswerken in Ter Dilft wordt onze bib tijdelijk heringericht. Alles verhuist van plaats. Het moment om nog even na te kijken wat er nog thuis hoort in onze collectie. Licht beschadigde of verouderde werken en dubbelexemplaren halen we uit de rekken. Die boeken, tijdschriften dvd's en cd’s verhuizen niet mee, maar kan je voor 0,50€ aankopen tijdens de bib boekenverkoop.

Kom eens rommelen in ons aanbod. Er zijn romans en informatieve boeken, jeugdboeken, dvd's, cd's, tijdschriften en stripverhalen. Voor een zacht prijsje, slechts 0,50 euro per titel, neem je ze mee naar huis. Tijdschriften worden per 10 stuks aan dezelfde prijs verkocht.

Dit vindt plaats in het auditorium van Cultureel Centreum Ter Dilft.

Op www.pinterest.com/bibbornem vind je alvast inspiratie om je boekenkast uit te breiden of leuke knutsel- en interieurideetjes met oude boeken , cd/dvd-schijfjes en -doosjes.

Op zaterdag 30 mei kan bovendien je gratis deelnemen aan de boeken-upcycle-workshop! Met oude boeken leuke spullen maken voor jezelf of als cadeautje… Inschrijven hoeft niet. Kom gewoon langs en knutsel mee!\"

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552052 boeken van 3701 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Sint-Amandsesteenweg 41
Bornem

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Openbare bibliotheek Bornem


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken