Facebook
Twitter

Boekenverkoop 1ste Boekenmarkt tvv vzw Kerstcomité Brasschaat

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Brasschaat

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Op zaterdag 28 september 2019 houdt vzw Kerstcomité Brasschaat voor de eerste keer een boekenmarkt in zaal Grasdries van 11 tot 17 uur. Het Kerstcomité verkoopt dan boeken ten voordele van zijn werking en de organisatie van Kerst op den Driehoek met de 36ste internationale Kerststallententoonstelling (gastland Nederland).

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 466692 boeken van 3035 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Gradaties 2
Brasschaat

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Naast een stand van onze organisatie zijn we nog op zoek naar standhouders, die ook boeken willen verkopen. We verhuren de stand aan 4 euro per tafel van 1,2 meter. Je kan natuurlijke meerdere tafels huren. Geïnteresseerde standhouders kunnen een e-mail sturen naar info@kerstcomitebrasschaat.be. Inschrijven kan tot 21 september 2019, maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Er zijn in totaal 16 tafels ter beschikking.

<br/>Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

vzw Kerstcomité Brasschaat


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken