Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8621 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

1ste Boekenmarkt tvv vzw Kerstcomité Brasschaat

Tweedehandsboekenmarkt te Brasschaat

Delen via: of Kopieer link
Op zaterdag 28 september 2019 houdt vzw Kerstcomité Brasschaat voor de eerste keer een boekenmarkt in zaal Grasdries van 11 tot 17 uur. Het Kerstcomité verkoopt dan boeken ten voordele van zijn werking en de organisatie van Kerst op den Driehoek met de 36ste internationale Kerststallententoonstelling (gastland Nederland).

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Gradaties 2
2930 Brasschaat

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Naast een stand van onze organisatie zijn we nog op zoek naar standhouders, die ook boeken willen verkopen. We verhuren de stand aan 4 euro per tafel van 1,2 meter. Je kan natuurlijke meerdere tafels huren. Geïnteresseerde standhouders kunnen een e-mail sturen naar info@kerstcomitebrasschaat.be. Inschrijven kan tot 21 september 2019, maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Er zijn in totaal 16 tafels ter beschikking.

Organisatie en contact

vzw Kerstcomité Brasschaat

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator