Boekenverkoop Brasschaat boekenmarkt perron noord

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Brasschaat

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Perron Noord en De Lezer vzw organiseren op zondag 6 mei 2018 van 11 tot 17 uur voor de tweede keer een boekenmarkt rond Café Perron Noord. Ben je op zoek naar een goed boek of stripverhaal kom dan even kijken aan Perron Noord. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Licht Vliegwezenlaan 11
Brasschaat

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Wil je zelf boeken te koop aanbieden, neem dan contact met perronnoord@hotmail.com. Wij zorgen voor tafels van 3 meter lang. Zelf zorg je voor stoelen en een (zonne)tentje. Opbouwen kan tussen 9u30 en 11 uur. Voor een standplaats van 3x2m. betaal je € 10,- op rekening BE 88 6528 4385 7141 van Perron Noord. Je inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2018 - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken