Facebook
Twitter

Boekenverkoop Bibliotheekverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De bib verkoopt boeken, cd’s en dvd’s die in de loop van het jaar uit de collectie verdwenen. Romans, thrillers, fantasy, jeugdboeken, strips, dvd’s, cd’s, tijdschriften, informatieve boeken en anderstalige romans. Je vindt het er allemaal. De boeken worden voortdurend aangevuld. Je hoeft dus niet noodzakelijk op vrijdagochtend te komen om mooie vondsten te doen.

Even uitrusten van de boekenverkoop? Geniet dan van het pianospel in de bibliotheek, of speel zelf op de piano van Iedereen Klassiek (zaterdag tot 17u).Je hoeft overigens niet noodzakelijk vrijdagmorgen langs te komen om mooie vondsten te doen. De boeken worden voortdurend aangevuld.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 1015608 boeken van 5304 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Sint-Jakobsstraat 8
Brugge

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Openbare Bibliotheek Brugge
Kuipersstraat 3, 8000 Brugge
050 47 24 00
bibliotheek@brugge.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2022 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken