Boekenverkoop Brugge grote boekenverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Elk jaar moet de bibliotheek plaats maken voor nieuwe boeken. Op onze jaarlijkse boekenverkoop krijgen heel wat dubbele exemplaren, verouderde of licht beschadigde werken een tweede leven. Je vindt er voor een prikje romans, thrillers, fantasy, jeugdboeken, strips, informatieve boeken, tijdschriften, cd’s en dvd’s. Voor jou het ideale moment om verborgen parels te ontdekken en een koopje te doen!

Je hoeft overigens niet noodzakelijk vrijdagmorgen langs te komen om mooie vondsten te doen. De boeken worden voortdurend aangevuld.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Sint-Jakobsstraat 8
Brugge

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Openbare Bibliotheek Brugge Kuipersstraat 3, 8000 Brugge 050 47 24 00 bibliotheek@brugge.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken