Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8272 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Boekenverkoop Muntpunt

Bibliotheekverkoop te Brussel

Delen via: of Kopieer link
Elk jaar organiseert Muntpunt op de Autovrije Zondag een omvangrijke boekenmarkt. Deze biedt je de mogelijkheid om voor een schappelijke prijs je eigen collectie van boeken, muziek of films uit te breiden. Alle items worden verkocht voor € 2, € 5 of € 10, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe aanwinsten in de bibliotheekrekken.

Niet Nieuw, Toch Eigentijds
De producten zijn weliswaar tweedehands, maar dat betekent niet dat je beperkt bent tot verouderde titels. Ook nieuwere uitgaven die overvloedig aanwezig waren in de bibliotheek worden aangeboden.

Voordeel via Paspartoe
Heb je trouw Paspartoepunten verzameld? Dit is het moment om ze in te wisselen! Bezoek de Paspartoestand in Muntpunt en maak gebruik van dit aantrekkelijke aanbod: in ruil voor 5 punten ontvang je een jeton ter waarde van € 1, die je vervolgens kunt besteden op de boekenmarkt (tot een maximum van 5 jetons per persoon).

Muntpunt viert zijn 10e verjaardag
Ter ere van het 10-jarig jubileum van Muntpunt zullen er dit jaar extra feestelijke activiteiten zijn tijdens de boekenmarkt. Dit omvat een voorleessessie verzorgd door dragqueens, een dj die muziek speelt uit de verkoopcollectie en unieke (fiets)tassen en boekhoesjes, gemaakt van gerecyclede materialen uit het Muntpunt-archief.

Bekijk het complete 10-jarig jubileumprogramma van Muntpunt voor meer details.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Munt 6
1000 Brussel

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

Muntpunt, info@muntpunt.be, 02 271 11 11

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator