Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8621 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Oude Boeken- en Documentenmarkt

Tweedehandsboekenmarkt te Brussel

Delen via: of Kopieer link
In oktober 2023 gaat de markt niet door wegens activiteiten in het museum zelf.

Verkoop van oude en moderne boeken, documenten, papierwaren, postkaarten, enz. in wat ongetwijfeld de meest bijzondere setting van een boekenmarkt moet zijn. Ze vindt namelijk pal tussen de vliegtuigen plaats, wat zeer indrukwekkend is. Een bezoek aan de boekenmarkt valt dus perfect aan te vullen met een bezichtiging van het Koninklijk Legermuseum. Deze boekenmarkt legt de nadruk op antiquariaat.

De ruimte is niet verwarmd en is in de winter doorgaans wat kouder dan buiten. Er is binnen wel een verwarmde cafetaria. De markt loopt officieel tot 14 uur, maar in de praktijk beginnen veel standhouders op te ruimen vanaf 12u30.

De Luchtvaarthal bevindt zich in het Jubelpark pal tegenover het museum Autoworld (dat overigens ook zeker een bezoek waard is). Het is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Van Brussel Centraal Station neemt men tien minuten de metro tot halte Merode. Men kan deze afstand ook te voet afleggen op een half uurtje.

Gratis ingang en gratis ruime parking.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Jubelpark 3
1000 Brussel

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Enkel voor professionele verkopers. 70 euro per deelname, ongeacht de grootte van de stand. Geen BTW op factuur. De poorten gaan open vanaf 7u45 aan de ingang langs de Yserlaan 1000 Brussel

Organisatie en contact

info@plaisirdulivre.be

0475/328.590 of bij Antiquariaat 't Boekenventje 0475/328.590

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator