Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Oude Boeken- en Documentenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Brussel

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

CORONA UPDATE 20/06/2021: bericht organisator: deze markten gaan door!

Verkoop van oude en moderne boeken, documenten, papierwaren, postkaarten, enz. in wat ongetwijfeld de meest bijzondere setting van een boekenmarkt moet zijn. Ze vindt namelijk pal tussen de vliegtuigen plaats, wat zeer indrukwekkend is. Een bezoek aan de boekenmarkt valt dus perfect aan te vullen met een bezichtiging van het Koninklijk Legermuseum. Deze boekenmarkt legt de nadruk op antiquariaat.

De ruimte is niet verwarmd en is in de winter doorgaans wat kouder dan buiten. Er is binnen wel een verwarmde cafetaria. De markt loopt officieel tot 14 uur, maar in de praktijk beginnen veel standhouders op te ruimen vanaf 12u30.

De Luchtvaarthal bevindt zich in het Jubelpark pal tegenover het museum Autoworld (dat overigens ook zeker een bezoek waard is). Het is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Van Brussel Centraal Station neemt men tien minuten de metro tot halte Merode. Men kan deze afstand ook te voet afleggen op een half uurtje.

Gratis ingang en gratis ruime parking.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 841463 boeken van 4760 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Jubelpark 3
Brussel

Volgende data
(2021) Zat 06 november van 09u00 tot 14u00
(2021) Zat 04 december van 09u00 tot 14u00


Info voor marktkramers:

Enkel voor professionele verkopers. 50 euro per deelname, ongeacht de grootte van de stand. Geen BTW op factuur. De poorten gaan open vanaf 7u45 aan de ingang langs de Yserlaan 1000 Brussel

<br/>Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

info@plaisirdulivre.be


0475/328.590 of bij Antiquariaat 't Boekenventje 0475/328.590


Website: http://www.plaisirdulivre.be/
(hier vindt u de meest actuele informatie)Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2021 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken