Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8672 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Salon Du Mont des Arts - oude boeken/prenten

Beurs antieke boeken te Brussel

Delen via: of Kopieer link
De CLAM-BBA, de Belgische Beroepskamer van Antiquaren, nodigt u met veel genoegen uit voor de 5e editie van de Salon du Mont des Arts, de beurs voor antiquarische boeken en verzamelafdrukken. Dit jaarlijks terugkerend evenement, onder auspiciën van de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB), wordt gezien als een hoogtepunt voor verzamelaars en brengt zo'n veertig nationale en internationale antiquarische boekhandelaren en prenthandelaren samen.

De beurs wordt gehouden in de Koninklijke Academie van België, een prestigieuze locatie in het hart van Brussel, op een steenworp afstand van de mooiste musea van de hoofdstad. Het evenement is ontworpen met een focus op gezelligheid en openheid, waardoor zowel ervaren verzamelaars als nieuwkomers zich welkom voelen.

Bij het verkennen van de verschillende stands kunt u een breed scala aan literaire en artistieke werken ontdekken, die de productie van de laatste zes eeuwen omvatten. Hier vindt u alles, van oude afdrukken en manuscripten tot moderne geïllustreerde boeken en zeldzame stripboeken. De beurs omvat ook een rijke selectie van originele Franse en buitenlandse edities, Belgische literatuur, documenten van de Belgische en buitenlandse avant-garde, en kunstenaarsboeken. U mag zeker de gravures van oude en moderne meesters niet over het hoofd zien, evenals Japanse prenten en decoratieve afdrukken.

Dit jaar hebben we het genoegen om ARA Belgica, Hedendaagse Boekbindkunst, te verwelkomen als eregast. Zij zullen tevens een kleine tentoonstelling op de beurs organiseren. Kortom, er is voor elk wat wils. We kijken ernaar uit u daar te verwelkomen!

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Hertogstraat 1
1000 Brussel

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

pierre.coumans@skynet.be
+32 2 514 22 10

Website:

(hier vind je de meest actuele informatie)

Geschiedenis van het evenement

Dit evenement vindt jaarlijks plaats in Brussel sinds 2019.