Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Boekenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Damme

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

CORONA UPDATE 06/10/2020: DEZE MARKTEN VAN OKTOBER EN NOVEMBER 2020 GAAN NORMAAL GEZIEN DOOR

Maandelijkse vaste waarde in het boekenmarktenlandschap. Een grote markt die een ruime waaier biedt aan heemkundige boeken, fictie- en non fictie literatuur, strips, reisboeken, romans, historische werken, kinderboeken, kortom het hele gamma waar een boekenliefhebber graag voor uit zijn zetel komt.

Je kunt er terecht van 10- 18 uur.Er is ruime parkeergelegenheid op de twee randparkeerplaatsen van Damme, op wandelafstand van de Boekenmarkt.

In de winterperiode (oktober - maart) gaat de boekenmarkt door in de hallen van het stadhuis van Damme. In de zomerperiode (april - september) op het marktplein.

Gratis randparkeerplaatsen.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 570408 boeken van 3779 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Markt
Damme

Volgende data
(2020) Zon 08 november van 10u00 tot 18u00
(2020) Zon 13 december van 10u00 tot 18u00


Info voor marktkramers:

<br/>Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken