Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8591 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Autovrije zondag met boekenmarkt

Tweedehandsboekenmarkt te Diksmuide

Delen via: of Kopieer link
Een heerlijk autovrije stadskern met ingrediënten voor groot en klein: verkoop van tweedehands boeken en rollend materieel, place du tertre, krijt- en graffitikunst, pop up bib, teenstreet met panavoetbal, skeeler- en skateruimte, fietsbehendigheidsparcours, stadsmuzikanten en –figuranten, zit- en chillhoekjes, pop up tuintjes, fruitpersactie (laden en lossen toegestaan !) ...
Info

Met een knipoog naar de heraanleg van de markt doet ook Diksmuide dit jaar mee aan de autovrije zondag. De binnenstad wordt zo goed als geheel verkeersvrij gemaakt. Vanuit diverse hoeken wandel of fiets je rustig naar de markt en onmiddellijke omgeving waar het die dag uitzonderlijk gezellig toeven is.
Vergaap je aan lokaal talent op de place du tertre en kijk vol bewondering naar de krijt- en graffitikunst, laat je boekenhart sneller kloppen in de pop up bib en de tweedehands boekenmarkt en/of test een elektrische fiets of een bakfiets. Hou je van gezelschapspellen, waag je dan aan een reuzengrote vier op een rij of aan een partijtje schaak. Tieners kunnen zich terugtrekken in de teenstreet om te chillen, te skaten of voor een potje panavoetbal. Stadsmuzikanten en –figuranten vrolijken de terrassen op. Er zijn ook circusworkshops en tal van ander leuks !

Wil je meedoen aan de place du tertre, aan de verkoop van tweedehands boeken en rollend materiaal of kan je een handje toesteken bij de opbouw en de begeleiding, neem contact op met de dienst vrije tijd, vrije.tijd@stad.diksmuide.be of info@cckruispunt.be, 051 51 91 60.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Grote Markt
8600 Diksmuide

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

vrije.tijd@stad.diksmuide.be of info@cckruispunt.be, 051 51 91 60.

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator