Facebook
Twitter

Boekenverkoop Autovrije zondag met boekenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Diksmuide

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Een heerlijk autovrije stadskern met ingrediënten voor groot en klein: verkoop van tweedehands boeken en rollend materieel, place du tertre, krijt- en graffitikunst, pop up bib, teenstreet met panavoetbal, skeeler- en skateruimte, fietsbehendigheidsparcours, stadsmuzikanten en –figuranten, zit- en chillhoekjes, pop up tuintjes, fruitpersactie (laden en lossen toegestaan !) ...
Info

Met een knipoog naar de heraanleg van de markt doet ook Diksmuide dit jaar mee aan de autovrije zondag. De binnenstad wordt zo goed als geheel verkeersvrij gemaakt. Vanuit diverse hoeken wandel of fiets je rustig naar de markt en onmiddellijke omgeving waar het die dag uitzonderlijk gezellig toeven is.
Vergaap je aan lokaal talent op de place du tertre en kijk vol bewondering naar de krijt- en graffitikunst, laat je boekenhart sneller kloppen in de pop up bib en de tweedehands boekenmarkt en/of test een elektrische fiets of een bakfiets. Hou je van gezelschapspellen, waag je dan aan een reuzengrote vier op een rij of aan een partijtje schaak. Tieners kunnen zich terugtrekken in de teenstreet om te chillen, te skaten of voor een potje panavoetbal. Stadsmuzikanten en –figuranten vrolijken de terrassen op. Er zijn ook circusworkshops en tal van ander leuks !

Wil je meedoen aan de place du tertre, aan de verkoop van tweedehands boeken en rollend materiaal of kan je een handje toesteken bij de opbouw en de begeleiding, neem contact op met de dienst vrije tijd, vrije.tijd@stad.diksmuide.be of info@cckruispunt.be, 051 51 91 60.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 1015608 boeken van 5304 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Grote Markt
Diksmuide

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

<br/>Deze boekenmarkt gaat in de winter binnen en in de zomer buiten door

Organisatie en contact boekenverkoop:

vrije.tijd@stad.diksmuide.be of info@cckruispunt.be, 051 51 91 60.


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2022 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken