Boekenverkoop Geel boekenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Geel

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Een gezellige verkoop van tweedehandsboeken aan kleine prijzen. Ideaal om je boekenkast aan te vullen! Ontmoet Dolfje Weerwolfje en zie Wim Swerts (de tekenaar van o.a .Vertongen & Co, een spin-off van de F.C. De Kampioenen-reeks, Samson & Gert, W817 & Ambionix,…) in actie.

Dolfje weerwolfje: Timmie is de beste vriend van Dolfje. Hij vindt het niet erg dat zijn beste vriend een weerwolf is. Timmie en Dolfje laten op humoristische wijze de voordelen van een weerwolf zien. Een leuke korte interactieve straat-act over anders zijn. Iedereen is anders, gelukkig maar. En toch… je bent nooit de enige in je soort.

Kom naar de boekenmarkt in Geel op 28 juli en ontmoet Dolfje en Timmie zelf!”

Praktische info boekenverkoop

Adres
Markt
Geel

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:


Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Stad Geel, cultuur@geel.be. Heb jij nog veel boeken thuis liggen? Ben jij een verzamelaar? Schrijf je dan nog snel in voor de boekenverkoop. Wij voorzien een gratis overdekt kraampje met tafel van +/- 3 meter en 2 stoelen.


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken