Facebook
Twitter

Boekenverkoop Boekenverkoop t.v.v. 11.11.11

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Tijdens de jaarlijkse boekenverkoop worden afgevoerde boeken (en cd’s) verkocht die uit de collectie van de bibliotheek verwijderd zijn omdat ze hun actualiteit verloren of in te veel exemplaren aanwezig waren. De opbrengst gaat integraal naar 11.11.11 en betekent een belangrijke steun in de strijd voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.Meer dan 30.000 afgevoerde boeken en cd's van de Stedelijke Openbare Bibliotheek worden verkocht. Het gaat om werken voor jeugd en volwassenen, zowel fictie als non-fictie. Kortom, voor elk wat wils!De verkoop vindt plaats in de Leopoldskazerne, vlakbij het Citadelpark.De boeken worden verkocht tegen een eenheidsprijs die daalt naarmate de verkoop bezig is. De prijzen voor 2017: op vrijdag en zaterdag betaalt u 2 euro per stuk / op zondagvoormiddag nog 1,50 euro / op zondagnamiddag slechts 1 euroAlleen contant betalen is mogelijk, er is geen

bancontact.Openingsuren: vrijdag van 10u tot 19u, zaterdag en zondag van 10u tot 17u.De boekenverkoop wordt georganiseerd door 11.11.11 Groot-Gent in samenwerking met:


-\de Stad Gent


-\Stedelijke Openbare Bibliotheek Gent


-\Vredeshuis


-\Dienst Noord-Zuidsamenwerking


-\Provinciebestuur Oost-Vlaanderen

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 1015608 boeken van 5304 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Leopoldskazerne
Gent

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2022 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken