Boekenverkoop Gent grote bibliotheekverkoop 11.11.11

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Gent

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Tijdens de jaarlijkse boekenverkoop worden afgevoerde boeken (en cd’s) verkocht die uit de collectie van de bibliotheek verwijderd zijn omdat ze hun actualiteit verloren of in te veel exemplaren aanwezig waren. De opbrengst gaat integraal naar 11.11.11 en betekent een belangrijke steun in de strijd voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Vrouwebroersstraat 6
Gent

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:


Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek - Hoofdbibliotheek Zuid - Graaf van Vlaanderenplein 40 - 9000 Gent - Tel: 09 266 70 00 - E-mail: bibliotheek@gent.be - Open maandag tot en met donderdag van 10 tot 19 uur


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken