Boekenverkoop Gent kunstboekenbeurs

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Gent

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Een vaste waarde in boekenmarktland, de jaarlijkse kunstboekenbeurs in Gent, sinds 2001.

LET OP: in 2019 gaat het door op andere locatie, zijnde Floraliënhal - Paul Bergmansdreef in het Citadelpark ( achter het SMAK) ipv Jan Hoetplein

Gespecialiseerde boekhandels, kleine uitgevers, antiquariaten, musea, galerijen en particulieren bieden een dag lang boeken aan over plastische kunsten, architectuur, literatuur, poëzie, film en fotografie. De verschillende deelnemers komen uit België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

De Kunstboekenmarkt brengt verkopers bij elkaar van kwalitatieve en gezochte boeken gerelateerd aan kunst en cultuur in de meest brede zin. Ook bibliofilie en antiquariaat komen ruimschoots aan bod.

Gaat door op het Jan Hoetplein tussen het Museum voor Schone Kunsten (MSK) en het SMAK in het Citadelpark, en in de museumshop van het MSK.

De markt vindt plaats in tenten en gaat dus ook bij minder goed weer door.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Paul Bergmansdreef
Gent

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Voorwaarden: Minimum 2 tafels à €35/stuk Afmeting tafel: 120 x 80 cm overdekte markt in tenten Inschrijven uiterlijk 12 april - naargelang beschikbaarheid Inschrijven via mail: info@kunstboekenmarkt.be Meer info op de website en Facebookpagina.


Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Frank Van den Eeckhout, info@kunstboekenmarkt.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken