Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8272 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Stripbeurs oude en nieuwe strips, alsook signeersessies

Stripboekenbeurs te Gooik

Delen via: of Kopieer link
Welkom op de jaarlijkse stripbeurs, georganiseerd door de heemkundekring van de gemeente Gooik!

Een dag vol strips, tekenaars en gezelligheid wacht op je. Laat je betoveren door de veelzijdigheid van de negende kunst met een mix van tweedehands en nieuwe strips.

Onze beurs biedt een gelegenheid om jouw stripverzameling uit te breiden. Struin door de kraampjes met gebruikte strips en wie weet vind je wel een waar stripjuweel tussen de stapels. Daarnaast kun je jezelf verwennen met nieuwe uitgaven van je favoriete stripreeksen.

We zijn trots op de aanwezigheid van getalenteerde striptekenaars, die graag hun fans ontmoeten en hun werken persoonlijk signeren. Dit is jouw kans om met hen in gesprek te gaan en een unieke, gesigneerde strip te bemachtigen.

Of je nu een doorgewinterde stripverzamelaar bent of net begint met je strippassie, onze stripbeurs biedt voor elk wat wils.

Zet de datum vast in je agenda en vergezel ons op deze boeiende dag. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze jaarlijkse stripbeurs!

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Dorpsstraat 67
1755 Gooik

Volgende data

 • (2023) Zon 12 november van 10u00 tot 17u00
 • Info voor verkopers

  Geen info opgegeven door organisator

  Organisatie en contact

  Heemkundige Kring van Gooik

  Geschiedenis van het evenement

  Geen info opgegeven door organisator