Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Parkmarkt met bibliotheekverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De boekenverkoop van de bib tijdens de braderie is een jaarlijkse traditie. Dit jaar maken we er iets speciaals van en slaan we de handen in mekaar met onze buren van Pand 356! Kom op zaterdag 29/06 van 10u tot 16u schatten ontdekken in en rond de bib, maar ook in het park en in 't Pand.
Wil je zelf ook wat verkopen? Boeken, cd’s, dvd’s, games en vinyl welkom!

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552298 boeken van 3701 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Basiliekstraat 124
Halle

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Onder het motto 'hoe meer boeken, hoe meer vreugd' nodigen we dit jaar particuliere verkopers uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse bibverkoop. Heb je zelf boeken, cd’s, dvd’s, vinyl of computerspelletjes die je wil verkopen, dan is zaterdag 29 juli het perfecte moment. Van 10.00 tot 16.00 uur kan je rondom de bib je spullen ruilen of verkopen en genieten van een gezellige marktsfeer. Hoe: zorg zelf voor een deken/tafel om je schatten op uit te stallen (ongeveer 1 à 2 lopende meer per stand)

Praktisch:
Afladen op parking bib tussen 8.30u en 9.30u
Opstellen standen van 9.00u tot 10.00u






Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken