Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Clavis boeken stockverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Van dinsdag 8 maart t/m 12 maart vindt er een stockverkoop plaats in de Clavis conceptwinkel. Prenten- en leesboeken voor actieprijzen: vanaf 2 euro per boek! * Betaling met bancontact is mogelijk * Ruim aanbod prentenboeken en leesboeken * Op = op (vroege vogels hebben de grootste keuze) * Gratis parking Waar? Clavis conceptwinkel Herkenrodeabdij 4b, 3511 Kuringen

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 506379 boeken van 3515 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Herkenrodeabdij 4
Hasselt

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Clavis Uitgeverij


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken