Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Kunstenaarsboekenbeurs

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Boekenbeurs met exclusieve focus op kunstenaarspublicaties. Samen met partners uit Hasselt en Maastricht organiseert kunstruimte Krieg op 9 mei 2019 de allereerste editie van Fairshare, een voor België en daarbuiten unieke kunstenaarsboekenbeurs – inclusief randprogramma – die exclusief focust op allerhande vormen van zelfgeproduceerde kunstenaarspublicaties (gedrukt, online, performatief, vinyl, …).Krieg lanceert ook drie ‘Jahresgaben’: multipels in beperkte oplage waarvan de verkoop integraal terugvloeit naar het realiseren van de artistieke projecten van Krieg.Fairshare start ’s middags (13u) en loopt over in de Hasseltse Kunstennacht.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 506379 boeken van 3515 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Lombaardstraat 23
Hasselt

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

<br/>Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

kunstruimte Krieg KRIEG


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken