Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8529 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Boekenmarkt @ Doorlaerboekenhoeve

Tweedehandsboekenmarkt te Heffen

Delen via: of Kopieer link
In het unieke en authentieke kader van de Doorlaerboekenhoeve vindt voor de tiende keer een tweedehands boekenmarkt plaats. Zowel recente als antieke boeken van verschillende genres. Je kan ook zelf boeken verkopen na het reserveren van een standplaats.
Kinderanimatie voor de allerkleinsten met de leesfee om 11.30 u. en een optreden van de M-city Ramblers op ons terras in de namiddag. Volledig gratis.
Romans, thrillers, kinderboeken, strips, schoolboeken, hobbyboeken, reisgidsen, enz.. We hopen je alles te kunnen aanbieden. Ook aan de liefhebbers van oude boeken hebben we gedacht ! Ook cd's, dvd's, games en gezelschapsspelletjes zijn erbij !
Een boekenliefhebber? Kom dan zeker langs! En tussen het boeken kiezen door kan je genieten van een drankje of een stukje taart aan zeer democratische prijzen.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Ten Doorn 9
2801 Heffen

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Interesse om te verkopen ? Boek dan je plaats voor 10 augustus. Het startgeld bedraagt € 3 + huur van je plaatsje = 1 meter voor 1 euro, 2 meter voor 2 euro, 3 meter voor 3 euro, enz. Twee drankbonnetjes zijn inbegrepen. (Tafels aan € 1 /meter) Reserveren via doorlaerboekenhoeve@telenet.be of via 03 886 61 48. De dag zelf kan je opstellen vanaf 9 uur (er is parking in de buurt/wagens staan wel niet bij de standplaats!)

Organisatie en contact

Doorlaerboekenhoeve Mail ons op doorlaerboekenhoeve@telenet.be

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator