Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Boekenmarkt @ Doorlaerboekenhoeve

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Heffen

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

In het unieke en authentieke kader van de Doorlaerboekenhoeve vindt voor de tiende keer een tweedehands boekenmarkt plaats. Zowel recente als antieke boeken van verschillende genres. Je kan ook zelf boeken verkopen na het reserveren van een standplaats.
Kinderanimatie voor de allerkleinsten met de leesfee om 11.30 u. en een optreden van de M-city Ramblers op ons terras in de namiddag. Volledig gratis.
Romans, thrillers, kinderboeken, strips, schoolboeken, hobbyboeken, reisgidsen, enz.. We hopen je alles te kunnen aanbieden. Ook aan de liefhebbers van oude boeken hebben we gedacht ! Ook cd's, dvd's, games en gezelschapsspelletjes zijn erbij !
Een boekenliefhebber? Kom dan zeker langs! En tussen het boeken kiezen door kan je genieten van een drankje of een stukje taart aan zeer democratische prijzen.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552298 boeken van 3701 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Ten Doorn 9
Heffen

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Interesse om te verkopen ? Boek dan je plaats voor 10 augustus. Het startgeld bedraagt € 3 + huur van je plaatsje = 1 meter voor 1 euro, 2 meter voor 2 euro, 3 meter voor 3 euro, enz. Twee drankbonnetjes zijn inbegrepen. (Tafels aan € 1 /meter) Reserveren via doorlaerboekenhoeve@telenet.be of via 03 886 61 48. De dag zelf kan je opstellen vanaf 9 uur (er is parking in de buurt/wagens staan wel niet bij de standplaats!)

<br/>Deze boekenmarkt gaat buiten door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Doorlaerboekenhoeve Mail ons op doorlaerboekenhoeve@telenet.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken