Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8672 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Literair festival Boekmei

Tweedehandsboekenmarkt te Herzele

Delen via: of Kopieer link
Op woensdag 1 mei 2024 organiseert ’t Uilekot het jaarlijkse Boekmei in kader van Goed Geboekt.

Op het programma staat een tweedehands strip- en boekenmarkt die doorgaat in de tent, op de oprit en het Straatje van de Vrede. Je kan er snuisteren in de vele koopjes die worden aangeboden van 10u tot 18u. Geïnteresseerde standhouders kunnen zich gratis inschrijven. Wil je liever een kraam met de verkoop van jouw eigen boek? Of ben je een creatieveling met tekst of boek? Wil je voorlezen aan anderen? Dan maakt ’t Uilekot ook graag plaats voor jou.

In de namiddag zijn er drie auteurslezingen die doorgaan in het boekencafé van ’t Uilekot. Om 14u stelt Kristien De Wolf haar nieuwe roman ‘Mooie Jo’ voor, Anton Jäger heeft het om 15u30 over zijn boek ‘Hyperpolitiek’ en vanaf 17u geeft John Vandaele een inleiding op zijn boek ‘De melkboer en de geschiedenis’. Van 14u tot 18u kunnen kinderen terecht bij Tina van De Boekencaravan, zij leest hen dan allerlei verhalen voor. Dankzij Erfgoed Vlaamse Ardennen krijgen kinderen ook het boek ‘Gerarda en het erfgoedfeest’ mee naar huis.

Als afsluiter van de dag is er om 19u een concert door ‘Salopet’, die een speelse mix van jazz en folk brengt met hun accordeon, contrabas en dwarsfluit. 's Middags en 's avonds kan je terecht aan het eetkraam 'Literatuur met ballen' en bij elke lezing worden er gratis snacks aangeboden.

Per auteurslezing en/of concert (incl. snacks): €9, voor 2 activiteiten €15. Dagticket (incl. concert): €25. Info en tickets: www.goedgeboekt.be

Locatie: 't Uilekot, Groenlaan 39 en 41, 9550 Herzele.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Groenlaan 39 en 41
9550 Herzele

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Gratis deelname + 1 gratis drankje + snacks
Zelf tafel en stoel meebrengen. Kilometervergoeding mogelijk vanaf 10km en binnen België (Vlaams gewest). Opzetten kan tussen 9u en 10u. Het principe is uitladen en ergens anders parkeren, dan kraam opstellen. Parkeren kan op de Groenlaan (niet op het terrein zelf). Indien gewenst kan u gebruik maken van een 'duveltje' of kruiwagen.

Organisatie en contact

Via het contactformulier www.uilekot.org/contact

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator