Facebook
Twitter

Boekenverkoop Grote boekenmarkt Bib Hoeilaart

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De jaarlijkse boekenverkoop van Bib Hoeilaart is steevast een succes. Het aanbod is dan ook aantrekkelijk, enerzijds oudere boeken uit de collectie die moeten plaats maken voor nieuwe, maar ook recent materiaal ons geschonken door Hoeilanders die hun boekenkast opruimden. Alle boeken worden verkocht aan 1 euro en de tijdschriften en films zijn gratis…

Uit de coronaperiode hebben we geleerd dat het voor iedereen comfortabeler is om te werken met inschrijvingen. De opkomst is meer gespreid zodat je beter kan snuisteren en meer op de kop kan tikken. Daarom vragen we om vooraf in te schrijven en een tijdslot te kiezen. Het aanbod wordt elk uur aangevuld. Mensen die hun komst niet vooraf aangekondigd hebben, worden toegelaten zolang het niet te druk wordt.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 1036982 boeken van 5702 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Gemeenteplein 39
Hoeilaart

Volgende data
(2022) Zat 08 october van 10u00 tot 14u00


Organisatie en contact boekenverkoop:

Bib Hoeilaart
Gemeenteplein 39 - 1560 Hoeilaart
Tel 02 657 17 44
bib@hoeilaart.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2022 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken