Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Tweedehands Boekenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Hove

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

In Dienstencentrum Ten Hove.
Kom eens rondneuzen, misschien vind je het boek waar je al zo lang naar op zoek bent. Of je wil gewoon je voorraad leesvoer aanvullen voor de lange wintermaanden. Of je bent vooruitziend en denkt al aan de komende feestdagen.
Of je leest zó veel, dat het te duur wordt om steeds nieuwe boeken te kopen. Of je snuift graag de boekengeur op. Of .... redenen genoeg om eens langs te komen.

Men kan er allerlei genres van boeken vinden : romans, thrillers, kookboeken, kinderboeken, naslagwerken, alternatieve boeken, boeken over religie, oude boeken, nieuwe boeken, ....

Maar het is ook dé moment om je eigen overvolle boekenkast eens onder de loep te nemen en de overbodige boeken in een doos te stoppen en één of meerdere tafels te reserveren op de Tweedehands Boekenmarkt, zodat je met de verkoop van je boeken weer andere boeken kunt kopen (zie bijgevoegde poster voor verdere info).

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552052 boeken van 3701 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
René Verbeecklaan 3
Hove

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Ieder die boeken wil verkopen, kan een aantal tafels bestellen aan € 4 per tafel van 150x80 en 120x80cm. Na inschrijving en bevestiging of er nog plaats is, verneem je op welke rekening het bedrag gestort moet worden.

Standhouders kunnen opstellen vanaf 8 uur. De koffie staat (gratis tot 9 uur) klaar.

<br/>Deze boekenmarkt gaat in de winter binnen en in de zomer buiten door

Organisatie en contact boekenverkoop:

KWB Hove
Chris Hontelé 0475/25 20 41 of chris.hontele@telenet.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken