Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Madocke boekenmarkt

Tweedehands boeken kopen en verkopen te Hulst

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

LET OP: VOORAF AANMELDEN VIA MAIL

CORONA UPDATE van organisator 30-06-2021: deze markt gaat door!

Eindelijk ā€¦ voor het eerst in lange tijd is er weer een boekenmarkt in Hulst van de Stichting Madocke. Madocke is een goededoelenstichting die actief is in het land van Hulst met het organiseren van tweedehands boekenmarkten en de jaarlijkse quizavond op Sint Jansteen. Door de strenge maatregelen in verband met corona was de laatste boekenmarkt op 7 maart 2020, inmiddels dus ruim een jaar geleden.

In de loop van het afgelopen jaar is het aanbod boeken erg groot geweest waardoor er erg veel boeken in het magazijn liggen op dit moment. Er zijn in totaal ruim 600 AH-dozen!

Het bestuur van Madocke heeft besloten om een boekenmarkt te organiseren in de Tabakstraat 22 te Hulst op zaterdag 17 juli. Madocke vindt het erg belangrijk om alles zo veilig mogelijk te organiseren. Omdat er sprake is van een klein evenement was afstemming met Bezoekersmanagement Hulst nodig. Dat heeft inmiddels plaatsgevonden en de timing leverde geen problemen op. Daarnaast was melding klein evenement bij de gemeente Hulst vereist. Hierbij is voorzien in een afzonderlijk overzicht van de veiligheidsmaatregelen om verspreiding van corona infectie te voorkomen. Het bestuur heeft bovendien besloten tot de nodige aanpassingen in de organisatie.

Er is gekozen voor een doorlooplocatie met een afzonderlijke in- en uitgang, Bovendien zijn de nodige hygiƫnemaatregelen genomen en zijn looproutes aangegeven. Belangrijkste maatregel is het kunnen handhaven van de 1,5 meter afstand tussen de bezoekers tijdens de boekenmarkt. Het maximale aantal bezoekers in de Tabakstraat is 50 en dat heeft gevolgen voor de aanmelding. Er worden meer dan 50 bezoekers verwacht dus wordt gewerkt met een tijdslot. Bezoekers moeten zich vooraf melden via e-mail en krijgen een tijd aangewezen waarop ze de boekenmarkt in kunnen. Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst vanaf zaterdag 3 juli vanaf 12.00 uur! via mailadres: info@stichtingmadocke.nl. Na aanmelding krijgen bezoekers via mail bericht met een toegangsbewijs. Meer informatie is terug te vinden op de website www.stichtingmadocke.nl .

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 888334 boeken van 4842 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Tabakstraat 22
Hulst

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

albert@stallaart.nl, 0031643110945

Organisatie en contact boekenverkoop:

Albert Stallaart


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2021 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken