Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8272 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Madocke boekenmarkt (NL)

Boekenverkoop liefdadigheid te Hulst

Delen via: of Kopieer link
Op 28 januari 2023 is er weer een grote tweedehands boekenmarkt in Hulst in de Tabakstraat 22. Daar worden 4 lokalen ingericht met ruim 6.000 boeken. De boekenmarkt is gratis en duurt van 9.00 tot 12.00 uur en is mede mogelijk dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers en onze sponsors. Het is een grote hoeveelheid boeken met deze keer veel Nederlandse en Engelse literatuur en thrillers, kookboeken en stripverhalen.Het eerste boek kost € 2,- en daarna kosten alle overige gekochte boeken € 1,-. Spotgoedkoop dus. Ondanks de toegenomen inflatie en overal steeds hogere prijzen blijven we dezelfde prijzen hanteren. De volledige opbrengst gaat naar goede doelen. Betalen met pin is mogelijk.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Tabakstraat 22
TODO Hulst

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

nvt

Organisatie en contact

Stichting MadockeContactpersoon: Albert Stallaart, Poorterslaan 100 HulstTelefoonnummer contactpersoon: 06-43110945E-mail contactpersoon: albert@stallaart.nl of info@stichtingmadocke.nl

Geschiedenis van het evenement

Stichting Madocke is een goede doelen stichting die actief is in het land van Hulst met het organiseren van tweedehands boekenmarkten en een quizavond in Sint Jansteen. Ze ontleent haar naam aan de schrijver van het Reynaertverhaal.