Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8621 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Strips in het park

Tweedehandsboekenmarkt te Kalmthout

Delen via: of Kopieer link

Ambitieus stripevenement waar ook een stripalbumverkoop en signeersessies op het programma staat.

Het event gaat door in de Arboretumtuin van Kalmthout. De hele tuin en al zijn gebouwen worden omgevormd tot \"Strips in het park\".

De dag zal gevuld zijn met activiteiten, workshops, wandelingen, speurtochten en andere doe-activiteiten, en uiteraard zijn er ook gezellige standen met catering.

Ook alle gemeenten van de Striproute zetten hun stripfiguur in de kijker. Het Arboretum Kalmthout voorziet enkele geleide wandelingen.

Start je zomer met een unieke belevingsdag voor het hele gezin! Op zondag 3 juli kan je in het Arboretum van Kalmthout komen ‘dwalen in de middeleeuwen’… Leef je uit met boogschieten, blik- en hoefijzerwerpen, kop van jut of geniet van de roofvogelshow. Je komt er echte ridders tegen en je kan er Suske en Wiske en andere striphelden ontmoeten. Daarnaast is er een middeleeuws poppenkastspel en een waaier van workshops en een stripzoektocht. Je extra energie raak je kwijt op een springburcht. Leef je uit ‘met potlood en zwaard’ of maak ‘jacht op de draak’!

Volwassenen betalen 7 euro, kinderen van 6 tot 12 jaar 4 euro. Voor jaarkaarthouders van Arboretum Kalmthout is de toegang gratis.

Kom best met de fiets of de trein. Er is extra parkeergelegenheid aan het NMBS-station (op 200 m) of op het marktplein (op 600 m).

Een kaart met alle activiteiten vindt u op deze pagina

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Heuvel 8
2920 Kalmthout

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

www.striproute.be, info@arboretumkalmthout.be, 03 666 67 41

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator