Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Bibverkoop Warmste Week

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Kom tijdens de maand december in de bib snuisteren in een ruim aanbod afgevoerde boeken. Zowel voor kinderen als voor volwassenen zijn er pareltjes te vinden. Prijs : 1,00 euro per boek, dvd en luisterboek. De opbrengst gaat integraal naar de twee goede doelen van De Warmste Week – Keerbergen Geeft. Van 2 december 2019 tot 23 december 2019, tijdens openingsuren van de bib.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 506677 boeken van 3531 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Haachtsebaan 54
Keerbergen

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

dewarmsteweek@keerbergen.be, 015 50 90 60


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken