Boekenverkoop Kortenberg boekenverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Ben je op zoek naar lectuur om de lange winterdagen korter te laten lijken? Of wil je een geschikt geschenkje scoren, nu de feestdagen eraan komen? Breng dan tussen 8 en 15 december een bezoek aan de grote boekenverkoop in de Bib.

Ook dit jaar kan je met je aankopen je steentje bijdragen aan het goede doel. De Bib neemt immers voor de derde keer op rij deel aan ‘Lezen for Life’, de actie van Iedereen Leest in het kader van De Warmste Week. ‘Lezen for Life’ zamelt geld in voor goede doelen die met taal, lezen en leesbevordering bezig zijn. De Bib heeft dit jaar voor drie goede doelen gekozen: Wablieft, Luisterpuntbibliotheek en De Verhalenweverij Sociaal vzw.

- Wablieft is het centrum voor duidelijke taal. Graag lezen doet beter lezen. Daarom zijn er de Wablieft-boeken. Je vindt ze ook in onze Bib.

- Luisterpunt is de Vlaamse openbare bibliotheek voor personen met een

leesbeperking. Iedereen die blind of slechtziend is, MS, afasie of dyslexie heeft, kan er terecht. Ook in onze Bib vind je hun Daisy-luisterboeken.

- De Verhalenweverij Sociaal bevordert leesplezier bij kinderen uit asielcentra en buurtcentra. Door activiteiten zoals creatieve workshops en vertellingen te organiseren, willen ze de drempel van het lezen in het Nederlands verlagen en laten ontdekken dat lezen gewoon plezierig kan zijn.

Ben je geen lezer maar wil je wel deze goede doelen een duwtje in de rug geven? Geen probleem, ook onze afgevoerde cd’s, dvd’s en games gaan de deur uit. En dit alles uiteraard aan hartverwarmend lage prijzen.

Praktische info boekenverkoop

Adres
V. De Walsplein 30
Kortenberg

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek Kortenberg V. De Walsplein 30 3070 Kortenberg


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken