Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8537 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Bibliotheekverkoop tijdens boekenkaftdag

Bibliotheekverkoop te Laken

Delen via: of Kopieer link

Kom met je kraakverse schoolboeken en -schriften naar Nekkersdal. Er liggen weer een nieuwe reeks kaftpapieren voor je klaar en er zit weer een batterij illustratoren klaar om een kaft te versieren met mooie illustraties.

Koop aan het begin van het schooljaar geen kaftpapier want het is weer Ezelsoor. Kom met je kraakverse schoolboeken en -schriften naar Nekkersdal. Er liggen weer een nieuwe reeks kaftpapieren voor je klaar, waarvan eentje ontworpen door een kindje uit Laken. Kan je niet zo goed kaften, dan helpen we je graag een handje. Wil je een helemaal uniek schrift? Ga dan zeker langs bij de illustratoren, die jouw kaft van een mooie tekening voorzien. Of pimp je boek gewoon zelf, stickers en andere versiersels genoeg. En er is meer: de bibliotheek houdt een boekenverkoop en we nodigden heel wat bevriende organisaties uit om zichzelf te komen voorstellen.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Emile Bockstaellaan
1020 Laken

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

Geen info opgegeven door organisator

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator