Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Acco koopjesactie

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Van donderdag 2 tot en met zaterdag 29 mei verzamelen wij in Acco Leuven de mooiste koopjes uit ons assortiment. Pareltjes uit verschillende vakgebieden (medical, psychologie, wetenschappen, taal, literatuur, geschiedenis, filosofie, religie, politieke en sociale wetenschappen, economie, etc.) zijn voor de gelegenheid te koop aan ronde prijzen van 1 tot 50 euro. Daarnaast kan je ook straffe voordelen doen op kantoormateriaal. Noteer de datum alvast in je agenda en sla je slag!

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552298 boeken van 3701 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Maria Theresiastraat 2-4
Leuven

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

<br/>Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Acco


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken