Boekenverkoop Leuven kunstboekenmarkt

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

MARKT VOOR BOEKEN OVER OUDE EN NIEUWE KUNST, CULTUUR, ARCHITECTUUR, FOTOGRAFIE, KUNSTAMBACHTEN, BIBLIOFILIE, ANTIQUARIAAT, EN NOG VEEL MEER... Tweedehands en nieuw. Met meer dan 50 standhouders en duizenden boeken. Voor elk wat wils. Toegang Gratis

Praktische info boekenverkoop

Adres
Brabanthal - Brabantlaan 1 - 3001 Leuven
Leuven

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

De kostprijs voor een standplaats wordt berekend volgens het aantal gewenste tafels. Een tafel meet 120cm x 80cm, de prijs per tafel is 35€. De breedte van uw standplaats wordt bepaald door het aantal tafels. De standplaatsen zijn 2m diep en kunnen ingevuld worden met uw eigen extra tafels of boekenrekken en dergelijke. Meer info op de website.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Impressies Antiquariaat info@kunstboekenmarkt.be


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken