Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8455 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Leuvense strip- en dvd beurs

Stripboekenbeurs te Leuven

Delen via: of Kopieer link
Op zondag 25 februari 2024 wordt de 25e editie van de Leuvense Stripbeurs gehouden.

Inkom 3 euro, kids tot 10 jaar gratis

Met een aanbod van ruim 220 meter aan stripboeken en gerelateerde verzamelitems. Ontmoet en krijg handtekeningen van artiesten zoals Ron Van Riet, Marck Verhaegen, Frodo De Decker, Veerle Hildebrandt, Stephan Louwes, Ivan Adriaenssens en Walter Laureysens Ralph Dikmans, Ferry Segers, Zie Groenen, Stef Janssens en Bernard Tant . Er is ook een speciale boekpublicatie gewijd aan Ron Van Riet.

Entree is €3, maar kinderen onder de 10 jaar mogen kosteloos binnen.

De Leuvense stripbeurs, die doorgaat op 25 februari 2024 in het Redingenhof, Redingenstraat 90, te 3000 Leuven, van 10 tot 16 uur viert zijn 25-jarig bestaan. Ter gelegenheid van deze jubileumeditie verschijnt het boek “Ron Van Riet: Striptekenaar, illustrator, vrolijke pessimist”. Het boek beschrijft de levensloop van Ron Van Riet als tekenaar, en bevat heel wat onuitgegeven beeldmateriaal, vanaf zijn jeugdjaren tot op heden. Geïnteresseerden in dit boek, dat uitsluitend verschijnt in softcover, en afgehaald kan worden op de Leuvense stripbeurs, kunnen kiezen uit drie mogelijkheden. Men kan het boek bestellen, aan de prijs van 25,00 euro, of het boek met ex libris aan 30,00 euro of de prent afzonderlijk aan 10,00 euro. Interesse? Schrijf dan snel over op naam van “Stripclub Tafelrond” op rekeningnummer: BE 84 9790 7555 8759, met vermelding van het gewenste item.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Redingenstraat 90
3000 Leuven

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Standhouders kunnen inschrijven via: Jean-Pierre Hendrickx - Hendrickxjeanpierre@skynet.be - 0032-016-236597

Organisatie en contact

Jean-Pierre Hendrickx - Hendrickxjeanpierre@skynet.be - 0032-016-236597

Geschiedenis van het evenement

Dit evenement vindt plaats sinds ongeveer 1997.