Boekenverkoop Lier archiefverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

In de loop der jaren vergaarde het Lierse archief heel wat historische boeken. Door de aankoop van vaak omvangrijke boekencollecties, kwamen er ook heel wat dubbels in het bezit van de stad. Om iedereen de kans te geven een stukje Lierse geschiedenis te kopen, organiseert Archief Lier samen met het Liers Genootschap voor Geschiedenis (LGG) een boekenverkoop.

Het gaat voornamelijk om boeken van Felix Timmermans (1/3 van het aanbod) en boeken over aspecten van de Lierse geschiedenis. Het zijn telkens dubbels die ook nog in meerdere exemplaren in de bibliotheek van het Archief Lier beheerd blijven. Daarnaast biedt het archief ook heel wat prentbriefkaarten te koop aan en zal het Liers Genootschap voor Geschiedenis (LGG) een standje uitbaten met hun publicaties.

De boekenverkoop vindt plaats op zaterdag 30 november van 10 tot 16 uur op twee locaties: zaal Den bloeyenden wijngaerdt (boeken) en het Archief (prentbriefkaarten + LGG) op de Dungelhoeffsite, Paradeplein 2 en 3. Iedereen welkom!

Vanaf 14 uur doen we een verkoopactie: 2 kopen + 1 gratis! De actie is geldig voor zowel de boeken als de prentbriefkaarten, het goedkoopste artikel is telkens gratis.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Paradeplein 2 en 3
Lier

Volgende data
(2019) Sat 30 november van 10u00 tot 16u00


Info voor marktkramers:


Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Archief Lier https://www.lier.be/praktische_info/Contacteer_de_diensten_van_stad_en_OCMW_Lier/Archief_Lier


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken