Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8672 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Strip- en kinderboekenfestival

Kinderboekenmarkt te Lommel

Delen via: of Kopieer link
“Getekend, Lommel” is een nieuw, ambitieus strip- en kinderboekenfestival dat plaats zal vinden op zondag 12 februari 2017 in Cultuurcentrum De Adelberg in het hartje van de Noord-Limburgse stad Lommel.Het festival zal aandacht schenken aan strips & kinderboeken a.h.v. allerlei randactiviteiten (workshops, tekenfilms, expo’s, lezingen…), signeersessies en verkoopkraampjes.
'Getekend, Lommel' wordt een ambitieus festival in Lommel en zal plaatsvinden op zondag 12 februari 2017 in Cultuurcentrum De Adelberg. We palmen zowat héél het centrum in.

Het wordt een eendaagse beurs met signerende tekenaars, handelaars, uitgevers, workshops, lezingen, een expositie, een veiling, véél kinderanimatie en zelfs een live-projectie van enkele signerende tekenaars… We hopen zo een breed én gevarieerd publiek aan te spreken, jong én oud. Bovendien: om de drempel te verlagen, zal de inkom gratis zijn.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Adelbergpark 1
3920 Lommel

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

Geen info opgegeven door organisator

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator