Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Strip- en kinderboekenfestival

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

“Getekend, Lommel” is een nieuw, ambitieus strip- en kinderboekenfestival dat plaats zal vinden op zondag 12 februari 2017 in Cultuurcentrum De Adelberg in het hartje van de Noord-Limburgse stad Lommel.Het festival zal aandacht schenken aan strips & kinderboeken a.h.v. allerlei randactiviteiten (workshops, tekenfilms, expo’s, lezingen…), signeersessies en verkoopkraampjes.
'Getekend, Lommel' wordt een ambitieus festival in Lommel en zal plaatsvinden op zondag 12 februari 2017 in Cultuurcentrum De Adelberg. We palmen zowat héél het centrum in.

Het wordt een eendaagse beurs met signerende tekenaars, handelaars, uitgevers, workshops, lezingen, een expositie, een veiling, véél kinderanimatie en zelfs een live-projectie van enkele signerende tekenaars… We hopen zo een breed én gevarieerd publiek aan te spreken, jong én oud. Bovendien: om de drempel te verlagen, zal de inkom gratis zijn.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 506379 boeken van 3515 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Adelbergpark 1
Lommel

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken