Boekenverkoop Maaseik oorlogsboeken wereldoorlog verkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De verkoop van exclusieve en unieke oorlogsboeken wordt georganiseerd van zaterdag 6 t/m dinsdag 9 oktober 2018 in zaal Van Eyck Maaseik (Koning Albertlaan 21).

Dit is voor iedereen een eenmalige gelegenheid om zich boeken aan te schaffen over de periode van de Eerste en de Tweede Wereldoorlog.

Er worden in Maaseik ruim 5.000 boeken te koop aangeboden met als onderwerp: Wereldoorlog I en Wereldoorlog II. Het overgrote deel van dit lot boeken stamt uit de priv├ęcollectie van de familie Turlings uit het Nederlandse Echt. Deze familie heeft gedurende meer dan 60 jaar lang deze verzameling opgebouwd. De bezoeker kan er dus van overtuigd zijn dat er unieke publicaties aangeboden worden.

U krijgt rechtstreeks contact tot de collectie en u kan kopen aan betaalbare prijzen. Wat houdt u nog tegen om tussen 6 en 9 oktober tussen 11 en 18 uur een bezoek te brengen aan deze unieke beurs in zaal Van Eyck Maaseik?

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Henri Thijssen via email henrithijssenhenri@gmail.com Henri Verlaak GSM 0478/266 629

www.harmonieconcordia.be

Praktische info boekenverkoop

Adres
Koning Albertlaan 23
Maaseik

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor marktkramers:


Deze boekenmarkt gaat binnen door.

Organisatie en contact boekenverkoop:

Kon. Harmonie Concordia Maaseik henrithijssenhenri@gmail.com


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken