Boekenverkoop Machelen bib bake off

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

In het kader van onze jaarlijkse verwendag organiseren we dit jaar een grote bakwedstrijd! Kom kijken naar het prachtige gebak van onze deelnemers, proef een stukje mee en ontdek wie de winnaar is na het bezoek van de jury ! We vragen voor de stukjes taart een kleine vrije bijdrage - waarvan de opbrengsten intergraal naar Lezen for Life gaan - ons goede doel voor de Warmste Week. De bib heeft heel ook heel wat oude stripverhalen en boeken uit de rekken gehaald. Een ‘uitgelezen’ kans om een koopje te doen. Kom gerust eens kijken en ga dit jaar alweer naar huis met een hele stapel lectuur voor een spotprijs! De jonge bezoekers kunnen hun haar laten omvormen tot de gekste kapsels en/of een verhaal gaan beluisteren in de verhalentent.

Voor elk wat wils dus! Trek wat extra tijd uit en vier samen met ons deze traditionele feestdag in de bibliotheekwereld. Tip! Tijdens de week van 13 tot 20 oktober kan je je materialen boetevrij inleveren.

Praktische info boekenverkoop

Adres
Vilvoordelaan 43
Machelen

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2019 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken