Facebook
Twitter

Boekenverkoop Bibliotheekverkoop Music For Life

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De gemeente Maldegem organiseert dit jaar in het kader van Music for life enkele geldinzamelacties. Met veel plezier springt de bibliotheek op de kar en organiseert tijdens het kermisweekend een boekenverkoop. We beginnen eraan op de avondmarkt.


Naast boeken verkopen we ook films, een aantal series en kan je de kapotte CD-doosjes uit je CD-collectie laten vervangen. De boeken, films en CD-doosjes kosten 1 euro per stuk, voor de series betaal je 5 euro. Wil je een grotere bijdrage leveren aan de Music for life actie van de gemeente? Dat kan, je kan gerust meer geven dan de aangegeven prijzen.Indien niet alle materialen verkocht worden, blijft de boekenverkoop doorlopen!

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 1015506 boeken van 5309 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Markt
Maldegem

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek Maldegem


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2022 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken