Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8537 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Boekenmarkt ten voordele van de natuur

Boekenverkoop liefdadigheid te Meerdonk

Delen via: of Kopieer link

\"Jaarlijks organiseren Natuurpunt Waasland Noord en de Vriendenkring Panneweel een tweedehands boekenmarkt in en rond ons Natuurhuis. Het is met andere woorden een boekenmarkt in natuurgebied. En, - waar de overheid bezuinigt langs alle kanten -, blijven de natuurminnende schenkers gul in hun aanbod. Wij, de vrijwilligers verkopen dat alles dan, in netjes gesorteerde standen, met de volledige opbrengst voor de natuur in het Waasland.

Voor boeken, strips, oude langspeelplaten, CD’s en DVD’s moet je dus die dagen op het Panneweel zijn. Het aanbod is net zoals vorige jaren fenomenaal. De opbrengst van de verkoop is integraal ten voordele van de natuur in het Waasland.

We zouden ons natuurhuis geweld aan doen moesten we ook niet zorgen voor een aangename sfeer. Tijdens en na snuisteren tussen de het boeken of platen is het cafetaria geopend. Vanaf de middag bakken we pannenkoeken. Weet je, als de zon meewerkt, kan je genietend schaduw van de perenboom je nieuwste aanwinsten bewonderen.

Deze boekenmarkt is slechts mogelijk dankzij tal van mensen met een goed hart en visie. Dankjewel, lieve vrijwilligers, die wekenlang in touw zijn om de markt weer op te stellen, dankjewel aan de natuurminnende schenkers en merci ook aan de mensen die onze markt jaarlijks bezoeken... Zonder jullie hadden we niet kunnen uitbouwen wat er nu reeds te bewonderen is. Last minute boeken schenken blijft nog steeds mogelijk via de coördinator.\"

Foto's van de editie van 2014 zijn hier te vinden.

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Krekeldijk 2
9170 Meerdonk

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

Natuurpunt Waasland Noord en
Vriendenkring Pannweel. Info: Sylvain Lockefeer (info@panneweel.be)

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator