Facebook
Twitter

Boekenverkoop Bibliotheekverkoop

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

Afgevoerde bibliotheekboeken, strips, tijdschriften, cd’s en dvd’s wachten tijdens de boekenverkoop op een nieuwe eigenaar. Mis deze kans niet om je thuis- of klasbibliotheek uit te breiden voor een zacht prijsje. Betalen kan contant, met bancontact of met de aankoopbonnen van de herboekactie.
Met je aanwinst steun je meteen ook een goed doel. De opbrengst van de boekenverkoop gaat naar Studio Nona, spelbegeleiding aan huis voor ernstig zieke kinderen.

Via de herboekactie kan je bovendien je eigen boek een tweede leven gunnen. Op 1 juni kan je jouw uitgelezen, maar waardevolle boek* inruilen voor een aankoopbon op de boekenverkoop (maximum 2 bonnen per persoon).

* Wij aanvaarden geen encyclopedieën meer en geen boeken uitgegeven vóór 2010.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 1015608 boeken van 5304 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Dijsegemweg 1
Merelbeke

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Organisatie en contact boekenverkoop:

Bibliotheek Merelbeke, 09 210 34 10


Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2022 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken