Eigen boekevenement toevoegen?
Klik hier

Over Boekenmarkten.be

Buitenkansjes voor boekenwurmen! Boekenmarktjes, bibverkopen, stockverkopen, boekensolden, veilingen, archiefverkopen,… alsook stripbeurzen en literaire evenementen. Meer lezen

Deze kalender wordt aangeboden door Books in Belgium, de online boekenmarkt voor fijnproevers. Tweedehandsboeken kopen of zelf verkopen zonder rompslomp of fraudegevaar!

Meer weten? Veilig kopen - Makkelijk verkopen - Over ons

Vind ons online:

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand lichten we de voornaamste evenementen uit voor 8537 boekenwurmen. Zo mist niemand de pareltjes!

Bibliotheekverkoop en soepverkoop

Bibliotheekverkoop te Middelkerke

Delen via: of Kopieer link

Afgevoerde boeken van de bib Middelkerke, worden geschonken en verkocht t.v.v. VZW de Katrol, in het kader van De Warmste Week.

Dus dat betekent: elke dag van 17 tot en met 22 december een lekkere kom verse lettersoep in de bib! Grote honger? Je kan de soep ook per liter bestellen! Terwijl je van deze soep geniet, kun je tijdens deze week ook terecht in de bib voor een tweedehands boeken verkoop. Op donderdag 20 december staan ze op de markt, samen met Buso Ter Strepe, de Zeeparel en vrijwilligers van de Katrol. Waar? Bibliotheek Middelkerke – Populierenlaan 16 – 8430 Middelkerke

Wanneer? Van maandag 17 tot en met zaterdag 22 december tijdens de openingsuren van de bib. Op donderdag 20 oktober kan je onze lekkere soep ook kopen op de markt. Kostprijs? Soep: € 5 voor een liter soep, of € 1 voor een kop ter plaatse. Boeken: € 2 per boek of € 5 voor 3 stuks.

LET OP: Gesloten tussen 12:00 en 16:00 uur!

Boek niet gevonden op de markt?

Praktische info

Adres

Populierenlaan 16
8430 Middelkerke

Volgende data

Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Info voor verkopers

Geen info opgegeven door organisator

Organisatie en contact

bibliotheek Middelkerke - 059/319910

Geschiedenis van het evenement

Geen info opgegeven door organisator