Facebook
Twitter
  CORONA UPDATE: met mondjesmaat herstarten de boekenmarkten. Wanneer wij melding krijgen dat een markt effectief doorgaat, zetten wij dat expliciet IN HOOFDLETTERS op de boekenmarktpagina zelf.

Boekenverkoop Afgevoerde boeken & Boekenverkoop particulieren

Deel deze boeken buitenkans via Facebook, Twitter of e-mail! (je kan zelf het bericht nog aanpassen)

Omschrijving boekenverkoop

De bib voert boeken af, en er is ook een boekenverkoop voor particulieren.Je kan je eigen tweedehandse collectie boeken, cd’s, dvd’s verkopen. Zowel in de bibliotheek, als in Zaal 't Getouw voorzien we randanimatie. Er is een gratis wafelenbak met een heerlijke tas koffie, een optreden van het koor PerNoot en amusement van het reizend theatergezelschap Kip Van Troje.We voorzien voldoende tafels in Zaal 't Getouw. Je kan opstellen vanaf 9 uur.Per tafel (1,5 m lang) betaal je een voorschot van 5 euro. Dit bedrag krijg je terug op de dag zelf. Reserveer je tafel voor 1 oktober via bibliotheek@gemeentemol.be, 014 33 07 64 of aan de balie van de bib tijdens de openingsuren. Haast je om in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt! Opgelet: je reservatie is pas geldig na betaling van het voorschot.

Boek niet gevonden op de markt? Doorzoek 552052 boeken van 3701 boekverkopers!

Praktische info boekenverkoop

Adres
Molenhoekstraat 2
Mol

Volgende data
Momenteel geen data bekend voor dit evenement. Bekijk onze actuele kalender!

Opmerking van Books in Belgium over deze boekenverkoop:
Deze agenda wordt met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen fouten niet uitsluiten. De informatie die u hier vindt over de tweedehands boekenmarkt, boeken stockverkoop of boeken bibliotheekverkoop komt van de organisator van het evenement of van een andere internetsite waar deze organisator deze info heeft geplaatst. Wend u steeds tot de organisator van de boekenverkoop voor de meest actuele informatie. Indien zich wijzigingen of annulaties van boekenverkopen voordoen, kan Books in Belgium de info enkel aanpassen indien de organisator dit ons op tijd doorgeeft.
Visa, Mastercard, Bancontact, iDeal, KBC Start-IT, bPost, DPD, Powered by Google

The Bookshelf - ©copyright 2015 - 2020 (desi-gamma) - Algemene voorwaarden - Privacy - Boeken top 10 - Zoeken